ANTALYA / ELMALI - Mehmet Topçu İlkokulu

Nis

Elmalı Kaymakamı Sayın Harun KAZEZ ve Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmet YILDIZ ve Şube Müdürleri Sayın Rıza Fazıl SOYLU ve Sayın Turgut BOZTAŞ "AHENK" Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret etti. Tüm sınıfları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizin sorun ve eğitime dair görüşlerini dinleyen Elmalı Kaymakamı Sayın Harun KAZEZ, ziyaret sonunda öğretmenlerimizle de kısa bir toplantı yaptı.

Nis

Akıl ve Zeka Oyunları kapsamında "Mangala" oyununda ilçe elemelerinde 1. gelen 4/C Sınıfı öğrencimiz Yiğit BÜYÜKURVAYLI, Antalya elemelerinde de zorlu rakiplerini yenerek Antalya İl 1.si olmuştur. Öğrencimizi ilçe 1.si olurken İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmet YILDIZ, İl 1. olurken de Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre ÇALIŞKAN ve Elmalı Kaymakamı Sayın Harun KAZEZ tebrik etmişlerdir. Diyarbakırda düzenlenecek olan Türkiye finallerinde Antalyamızı temsil edecek olan öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlar, emeği geçen Sınıf Öğretmeni Burcu DURAN ve öğrencimize Destek Eğitimi veren Sınıf Öğretmenimiz Enes MUTLU'ya ve öğrencimizin ailesine teşekkür ederiz.

Ara

AHENK (Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma) Projesi kapsamında okulumuzda 4. Sınıf Şubeleri arasında Bilgi ve Kültür Yarışması yapılmıştır. Yarışama 4/A-B-C şubeleri arasında gerçekleşti ve deyim yerindeyse kıran kırana geçti. Yarışma sonunda birer soru farkla 4/A şubesi 1. 4/B şubesi 2. ve 4/C şubesi 3. olmuştur. Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize başarılarının devamını dileriz.